אורז מוקפץ

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...
זמן הכנה
10 דקות
זמן בישול
2 דקות
קושי
קל
מגישה
4 אנשים
סוג ארוחה
בריאות
פורסם על ידי
פורסם ב
1 כוס
אורז לבן מבושל
1 כף
שמן צמחי
1 יחידה
בצל קצוץ
1 יחידה
פלפל ירוק קצוץ
1/2 כוס
ירקות קצוצים (גזר, ברוקולי, כרוב, פטריות וכו')
1/4 כוס
בשר או דגים קצוצים
1 כפית
רוטב סויה
1/2 כפית
מלח
1/4 כפית
פלפל שחור
1 כוס אורז לבן מבושל1 כף שמן צמחי1 יחידה בצל קצוץ1 יחידה פלפל ירוק קצוץ1/2 כוס ירקות קצוצים (גזר, ברוקולי, כרוב, פטריות וכו')1/4 כוס בשר או דגים קצוצים1 כפית רוטב סויה1/2 כפית מלח1/4 כפית פלפל שחור
אורז מוקפץ

מתכון פשוט לאורז מוקפץ

 

טיפים :

  • כדי לקבל אורז מוקפץ פריכות יותר, השתמשו באורז לבן מבושל קר.
  • אם אתם משתמשים באורז שנותר, הקפידו לשטפו במסננת עד שהמים זורמים צלולים.
  • אתם יכולים להשתמש בכל סוג של בשר או דגים שאתם אוהבים.
  • אתם יכולים להוסיף גם ירקות אחרים, כמו גזר, ברוקולי, כרוב או פטריות.
  • מתבלים לפי הטעם.
  1. מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
  2. מוסיפים את הבצל והפלפל הירוק ומטגנים עד שהם מתרככים, כ-5 דקות.
  3. מוסיפים את הירקות הקצוצים והבשר או הדגים ומטגנים עוד כ-5 דקות.
  4. מוסיפים את האורז המבושל, רוטב הסויה, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  5. מבשלים עד שהאורז מחמם ומזהיב, כ-2 דקות נוספות.
  6. מגישים חם.

אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!

כתיבת תגובה

הערה: הערות באתר האינטרנט משקפות את התצוגות של המחברים המתאימים שלהם, ולא בהכרח את התצוגות של פורטל אינטרנט זה. החברים מתבקשים להימנע מעלבונות, קללות וביטויים וולגריים. אנו שומרים לעצמנו את הזכות למחוק כל תגובה ללא הודעה מוקדמת או הסברים.

כתובת הדוא"ל שלך לא תפורסם. שדות חובה חתומים עם *

*
*

להצטרפות

שף לי מתכונים