לחם שעורה

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...
זמן הכנה
60 דקות
זמן בישול
60 דקות
קושי
קל
מגישה
4 אנשים
סוג ארוחה
בריאות
פורסם על ידי
פורסם ב
250 גרם
קמח (שעורה)
150 גרם
קמח חיטה
150 גרם
קמח לבן
10 אמות
שמרים
1 מיליליטר
מים חמים לפי הצורך
1 כפית
מלח
250 גרם קמח (שעורה)150 גרם קמח חיטה150 גרם קמח לבן10 אמות שמרים1 מיליליטר מים חמים לפי הצורך1 כפית מלח
לחם שעורה

למדו כיצד להכין ולהגיש לחם שעורה לצד המנות העיקריות 

  1. שמים בקערה גדולה את השעורה, החיטה והקמח הלבן.
  2. מוסיפים לתערובת שמן, מים, מלח ושמרים ואז מערבבים היטב את החומרים עד לקבלת בצק מלוכד ורך.
  3. מכסים את הבצק ומשאירים אותו למשך שעה או עד שהוא מכפיל את נפחו, לאחר מכן מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס, ולאחר מכן אופים בו את הלחם במשך 45 דקות במדף התחתון ו-25 דקות נוספות במדף האמצעי.

אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!

כתיבת תגובה

הערה: הערות באתר האינטרנט משקפות את התצוגות של המחברים המתאימים שלהם, ולא בהכרח את התצוגות של פורטל אינטרנט זה. החברים מתבקשים להימנע מעלבונות, קללות וביטויים וולגריים. אנו שומרים לעצמנו את הזכות למחוק כל תגובה ללא הודעה מוקדמת או הסברים.

כתובת הדוא"ל שלך לא תפורסם. שדות חובה חתומים עם *

*
*

להצטרפות

שף לי מתכונים