- זמן הכנה
- 60 דקות
- זמן בישול
- 60 דקות
- קושי
- קל
- מגישה
- 4 אנשים
- סוג ארוחה
- בריאות
- פורסם על ידי
- פורסם ב
- 27/03/2022
- 250 גרם
- קמח (שעורה)
- 150 גרם
- קמח חיטה
- 150 גרם
- קמח לבן
- 10 אמות
- שמרים
- 1 מיליליטר
- מים חמים לפי הצורך
- 1 כפית
- מלח
למדו כיצד להכין ולהגיש לחם שעורה לצד המנות העיקריות
- שמים בקערה גדולה את השעורה, החיטה והקמח הלבן.
- מוסיפים לתערובת שמן, מים, מלח ושמרים ואז מערבבים היטב את החומרים עד לקבלת בצק מלוכד ורך.
- מכסים את הבצק ומשאירים אותו למשך שעה או עד שהוא מכפיל את נפחו, לאחר מכן מחממים את התנור ל-190 מעלות צלזיוס, ולאחר מכן אופים בו את הלחם במשך 45 דקות במדף התחתון ו-25 דקות נוספות במדף האמצעי.
אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!
עלייך להיות מחובר כדי להגיב.