- זמן הכנה
- 30 דקות
- זמן בישול
- 30 דקות
- קושי
- קל
- מגישה
- 4 אנשים
- סוג ארוחה
- ארוחת צהריים
- פורסם על ידי
- פורסם ב
- 25/03/2022
- 2 כפות
- שמן צמחי
- 500 גרם
- חזה עוף
- 1 כוס
- חלב
- 1 יחידה
- עגבניות
- 1 יחידה
- פלפל חריף
- 1 יחידה
- בצל
- 2 כפות
- רסק עגניות
- 1 כף
- קארי
- 1 כף
- פפריקה
- 1 כף
- עמילן תירס
עוף מסאלה עם שמנת קלה מאוד להכנה הגישו מתכון עוף טעים וקל בשולחן הרמדאן שלכם עם בריאות ואיכות חיים
- במחבת עמוקה על אש בינונית, מחממים כף שמן, ולאחר מכן מוסיפים את העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מוכן. מרימים אותו מהמחבת ומניחים על צלחת.
- באותה מחבת שמים את הבצל, השום, הג'ינג'ר, התבלינים ואת יתרת השמן.
- מוסיפים את העוף ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
- בסיר שמים את החלב, עמילן התירס, העגבניות, פלפלי הצ'ילי ורסק העגבניות, מוסיפים את הקארי, הפפריקה, הכורכום והמלח. מערבבים את התערובת עד לרתיחה.
- מוסיפים את התערובת לתערובת העוף והבצל. מנמיכים את האש ומשאירים את התערובת על האש עד שהרוטב מסמיך.
- מגישים את המסאלה חמה.
אנחנו מנסים לעשות תיקונים קלים באתר, הרבה סליחות
המתכון לא אחיד, ההוראות לא תואמות למרכיבים. למרות זאת אילתרתי קצת ויצא טעים