מסאלה עוף שמנת

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...
זמן הכנה
30 דקות
זמן בישול
30 דקות
קושי
קל
מגישה
4 אנשים
סוג ארוחה
ארוחת צהריים
פורסם על ידי
פורסם ב
2 כפות
שמן צמחי
500 גרם
חזה עוף
1 כוס
חלב
1 יחידה
עגבניות
1 יחידה
פלפל חריף
1 יחידה
בצל
2 כפות
רסק עגניות
1 כף
קארי
1 כף
פפריקה
1 כף
עמילן תירס
2 כפות שמן צמחי500 גרם חזה עוף1 כוס חלב1 יחידה עגבניות1 יחידה פלפל חריף1 יחידה בצל2 כפות רסק עגניות1 כף קארי1 כף פפריקה1 כף עמילן תירס
מסאלה עוף שמנת

עוף מסאלה עם שמנת קלה מאוד להכנה הגישו מתכון עוף טעים וקל בשולחן הרמדאן שלכם עם בריאות ואיכות חיים

  1. במחבת עמוקה על אש בינונית, מחממים כף שמן, ולאחר מכן מוסיפים את העוף ומטגנים תוך ערבוב עד שהוא מוכן. מרימים אותו מהמחבת ומניחים על צלחת.
  2. באותה מחבת שמים את הבצל, השום, הג'ינג'ר, התבלינים ואת יתרת השמן.
  3. מוסיפים את העוף ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
  4. בסיר שמים את החלב, עמילן התירס, העגבניות, פלפלי הצ'ילי ורסק העגבניות, מוסיפים את הקארי, הפפריקה, הכורכום והמלח. מערבבים את התערובת עד לרתיחה.
  5. מוסיפים את התערובת לתערובת העוף והבצל. מנמיכים את האש ומשאירים את התערובת על האש עד שהרוטב מסמיך.
  6. מגישים את המסאלה חמה.

אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!

כתיבת תגובה

הערה: הערות באתר האינטרנט משקפות את התצוגות של המחברים המתאימים שלהם, ולא בהכרח את התצוגות של פורטל אינטרנט זה. החברים מתבקשים להימנע מעלבונות, קללות וביטויים וולגריים. אנו שומרים לעצמנו את הזכות למחוק כל תגובה ללא הודעה מוקדמת או הסברים.

כתובת הדוא"ל שלך לא תפורסם. שדות חובה חתומים עם *

*
*

להצטרפות

שף לי מתכונים