פיצה ללא התפחה

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...
זמן הכנה
15 דקות
זמן בישול
30 דקות
קושי
קל
מגישה
4 אנשים
סוג ארוחה
ארוחה מהירה
פורסם על ידי
פורסם ב
1 כוס
מים חמימים(37 מעלות)
2 כפיות
שמרים יבשים פעילים
1 כף
סוכר
2 כפיות
מלח
3 כוסות
קמח לבן מנופה
1 כף
שמן זית
1 כוס מים חמימים(37 מעלות)2 כפיות שמרים יבשים פעילים1 כף סוכר2 כפיות מלח3 כוסות קמח לבן מנופה1 כף שמן זית
פיצה ללא התפחה

מתכון לפיצה ללא התפחה

  1. בקערה גדולה, מערבבים יחד את המים, השמרים והסוכר. מכסים ומניחים בצד ל-5 דקות, או עד שהשמרים מתחילים לבעבע.
  2. מוסיפים את המלח והקמח לקערה ומערבבים עד שהבצק מתאחד.
  3. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומועכים אותו במשך 5 דקות, או עד שהוא חלק וגמיש.
  4. מניחים את הבצק בקערה משומנת, מכסים ומניחים בצד ל-10 דקות, או עד שהוא מכפיל את גודלו.
  5. מחממים תנור ל-230 מעלות
  6. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעיגול בקוטר של 30 סנטימטר.
  7. מורחים את הבצק ברוטב פיצה ומפזרים גבינה מגורדת ותוספות לפי הטעם.
  8. אופים את הפיצה בתנור במשך 10-12 דקות, או עד שהגבינה נמסה והבצק מזהיב.
  9. מגישים מיד.

אין תגובות עדיין, היה הראשון להשאיר אחת!

כתיבת תגובה

הערה: הערות באתר האינטרנט משקפות את התצוגות של המחברים המתאימים שלהם, ולא בהכרח את התצוגות של פורטל אינטרנט זה. החברים מתבקשים להימנע מעלבונות, קללות וביטויים וולגריים. אנו שומרים לעצמנו את הזכות למחוק כל תגובה ללא הודעה מוקדמת או הסברים.

כתובת הדוא"ל שלך לא תפורסם. שדות חובה חתומים עם *

*
*

להצטרפות

שף לי מתכונים